Welkom bij AsUgo; de leukste wandelcommunity van Nederland

AsUgo organiseert 32 keer per jaar gps-wandeltochten met routes van 10, 15 of 21 kilometer op 196 plaatsen door heel Nederland.

De 32 edities bestaan uit 16 wandelweekenden, waarbij op elke weekenddag de keuze voor deelname aan een tocht in één van de 196 plaatsen kan worden gemaakt.

Bij de gps-wandeltochten maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route terwijl je loopt live op je smartphone te kunnen volgen.

Per wandeldag kunnen er maximaal 20 deelnemers per plaats meedoen, dus wees er snel bij!

De opbrengst van deelname aan de gps-wandeltochten van AsUgo komt ten goede aan:

Stichting Spotlights t.b.v. organisatie van gratis toegankelijke evenementen voor kinderen op het gebied van sport en actieve vrijetijdsbesteding.

GPS Edities Winter
GPS Edities Lente
GPS Edities Zomer
GPS Edities Herfst

Wandeltochten

Naast de 32 gps-wandeltochten organiseert AsUgo 14 keer per jaar wandeltochten met routes van 10, 15, 21 of zelfs 30 kilometer op 14 plaatsen door Fryslân.

De 14 edities bestaan uit 7 wandelweekenden, in per weekend 2 geselecteerde plaatsen, waarbij je kunt kiezen om 1 of 2 dagen mee te doen.

Bij de wandeltochten krijg je een volledig uitgeschreven wandelroute en kun je als je wil de wandelapp van AsUgo gebruiken.

Meer Informatie over de Wandeltochten

Lange Afstandswandeltochten

Naast de 32 gps-wandeltochten organiseert AsUgo organiseert 4 keer per jaar volledig begeleide lange afstandswandeltochten met routes van 30 en 42 kilometer op 4 plaatsen in de Fryske Marren.

De tochten bestaan in totaal uit 4 wandeldagen, rond het midden van elk seizoen in een per editie geselecteerde plaats.

Bij de lange afstandswandeltochten krijg je een volledig uitgeschreven wandelroute en kun je als je wil de wandelapp van AsUgo gebruiken.

Meer Informatie over de Lange Afstandswandeltochten