De Struuntochten van Doelgericht Wandelen i.s.m. AsUgo

In de maanden oktober en november organiseert Doelgericht Wandelen virtuele Struuntochten van naar keuze 10km, 15km of zelfs 20km.

Er zijn weer prachtige routes uitgezet, steeds vanaf een andere locatie en je bepaalt zelf wanneer je (in oktober of november) loopt.

De routes zijn een goede en leuke mix van verharde en onverharde paden en brengen je op verrassende plekken in het prachtige Zuidoost Fryslân!

Voor deelname aan de Struuntochten betaal je een bijdrage per persoon voor maar liefst 4 routes van de gekozen afstand. Doe je mee?!

Als deelnemer aan de Struuntochten van Doelgericht Wandelen maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de routes van de afstand van je keuze, volgens het ‘volg de lijn principe’, live te kunnen volgen terwijl je loopt.

Aanmelden 10 kilometer Doelgericht Wandelen Struuntochten
Aanmelden 15 kilometer Doelgericht Wandelen Struuntochten
Aanmelden 20 kilometer Doelgericht Wandelen Struuntochten

Extra voordeel voor relaties van Doelgericht Wandelen

Voor iedereen die graag meedoet aan georganiseerde wandelingen biedt AsUgo speciaal voor de relaties van Doelgericht Wandelen extra voordeel.

Want doe jij mee aan één van de wandeltochten van Asugo, dan krijg je tot maar liefst 30% korting! Je schrijft je nu alvast in en bepaalt later aan welke editie* je mee wil doen.

De kortingsactie is gedurende de maanden september, oktober en november beschikbaar, maar hoe sneller je je aanmeldt, des te hoger is je korting! Dus waarom zou je wachten…

Kies je voor 10, 15, 21, 30 of zelfs 42 kilometer? Alles kan en de korting geldt ongeacht de afstand volgens onderstaand overzicht op de reguliere prijs.

deelnemer 1 – 50: 30% korting
deelnemer  51 – 250: 25% korting
deelnemer 251 – 500: 20% korting
deelnemer 501 – en verder: 15% korting

Als deelnemer aan een wandeltocht op locatie krijg je een volledig uitgeschreven wandelroute van de afstand van je keuze om de route te kunnen lopen en kun je desgewenst ter ondersteuning onze wandelapp gebruiken.

* de organisatie van een wandeltocht op locatie is afhankelijk van de mogelijkheden om in het kader van de Corona-maatregelen evenementen te mogen organiseren. Een aanmelding voor één van de tochten blijft onbeperkt geldig.

Aanmelden Wandeltocht AsUgo met relatiekorting

Over AsUgo

Periodieke wandeltochten op locatie

AsUgo organiseert met regelmaat uitgewerkte wandeltochten op locatie (vooralsnog uitsluitend in Friesland).

Bij de wandeltochten op locatie loop je vanuit één centraal start- en finishpunt per toerbeurt in één van de geselecteerde plaatsen een volledig uitgewerkte route van 10, 15, 21, 30 of zelfs 42 kilometer.

Als deelnemer aan een wandeltocht op locatie krijg je een volledig uitgeschreven wandelroute van de afstand van je keuze om de route te kunnen lopen en kun je desgewenst ter ondersteuning onze wandelapp gebruiken.

Uitgewerkte virtuele wandeltochten

AsUgo organiseert met regelmaat uitgewerkte virtuele wandeltochten op meerdere plaatsen door heel Nederland.

Bij een uitgewerkte virtuele wandeltocht kun je vanuit een centraal start- en finishpunten naar keuze een door AsUgo uitgewerkte route van 10, 15 of 21 kilometer lopen.

Als deelnemer aan een virtuele wandeltocht maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route met de afstand van je keuze, volgens het ‘volg de lijn-principe’, live te kunnen volgen terwijl je loopt.

Informatie en aanmelden Herfst edities
Informatie en aanmelden Winter edities
Informatie en aanmelden Lente edities
Informatie en aanmelden Zomer Edities
Informatie en aanmelden GPS Herfst edities
Informatie en aanmelden GPS Winter edities
Informatie en aanmelden GPS Lente edities
Informatie en aanmelden GPS Zomer Edities