De virtuele Klaver4tocht van Doelgericht Wandelen en AsUgo

Gedurende de maanden mei en juni organiseert Doelgericht Wandelen een virtuele Klaver4tocht in en rond Oude- en Nieuwehorne. De start van de klavert4tocht is vanaf de parkeerplaats van Sportcomplex Udiros, Master van Dijkpaad 4.

Je kunt ervoor kiezen 1, 2, 3 of 4 ‘klaverblaadjes’ van ieder 10 kilometer te lopen. Er zijn prachtige routes uitgezet door de schitterende omgeving van Oude- en Nieuwehorne, zoals de natuurgebieden; De Grote en Kleine Kiekenberg, Katlijker Schar, Katlijkerheide en de idyllische route langs het Kooipaad met eendenkooi.

De routes gaan door bos, over zandpaden, weilandpaden, langs heideveldjes, houtwallen, en langs water met weidse vergezichten. Een goede balans in verharde en onverharde paden. En voor de deelnemers ligt er na afloop een leuke beloning klaar!

Voor deelname aan deze wandeltocht wordt een bijdrage van slechts € 5,- gevraagd, waarbij de opbrengst ten goede komt aan Uganda Child Care Foundation.

Als deelnemer aan de virtuele wandeltocht van Doelgericht Wandelen loop je, passend bij de huidige maatregelen en regels, op een moment waarop het je uitkomt. Je maakt daarbij gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route of routes van je keuze, volgens het ‘volg de lijn principe’, live te kunnen volgen terwijl je loopt.

Meedoen met dit evenement is al leuk op zich, maar speciaal voor de relaties van Doelgericht Wandelen biedt AsUgo de mogelijkheid om met tot maar liefst 30% korting deel te nemen aan een toekomstige wandeltocht op locatie* naar keuze door heel Fryslân heen.

* de organisatie van een wandeltocht op locatie is afhankelijk van de mogelijkheden om in het kader van de Corona-maatregelen evenementen te mogen organiseren. Een aanmelding voor één van de tochten blijft onbeperkt geldig.

Aanmelden Virtuele Klaver4tocht Doelgericht Wandelen

Extra voordeel voor relaties van Doelgericht Wandelen

Voor deelname aan de virtuele wandeltocht van Doelgericht Wandelen i.s.m. AsUgo betaal je een bijdrage van slechts € 5,- voor het goede doel.

En voor iedereen die sowieso graag meedoet aan georganiseerde wandelingen biedt AsUgo speciaal voor de relaties van Doelgericht Wandelen extra voordeel.

Want schrijf jij je in de maanden maart, april, mei of juni in voor deelname aan één van de wandeltochten van Asugo, dan krijg je tot maar liefst 30% korting! Je schrijft je nu alvast in en bepaalt later aan welke editie je mee wil doen.

En mocht de tocht van je keuze onverhoopt niet door kunnen gaan of mocht je zelf t.z.t. alsnog verhinderd zijn geen probleem: je aanmelding blijft geldig tot het moment dat je kunt deelnemen.

De kortingsactie is gedurende de maanden maart, april, mei en juni beschikbaar, maar hoe sneller je je aanmeldt, des te hoger is je korting! Dus waarom zou je wachten…

Kies je voor 10, 15, 21, 30 of zelfs 42 kilometer? Alles kan en de korting geldt ongeacht de afstand volgens onderstaand overzicht op de reguliere prijs. De korting wordt bij aanmelding middels het speciale inschrijfformulier automatisch verrekend o.b.v. beschikbaarheid:

deelnemer 1 – 50: 30% korting
deelnemer  51 – 250: 25% korting
deelnemer 251 – 500: 20% korting
deelnemer 501 – en verder: 15% korting

Als deelnemer aan een wandeltocht op locatie krijg je een volledig uitgeschreven wandelroute van de afstand van je keuze om de route te kunnen lopen en kun je desgewenst ter ondersteuning onze wandelapp gebruiken.

Aanmelden Wandeltocht AsUgo met relatiekorting

Over AsUgo

Periodieke wandeltochten op locatie

AsUgo organiseert met regelmaat uitgewerkte wandeltochten op locatie (vooralsnog uitsluitend in Friesland).

Bij de wandeltochten op locatie loop je vanuit één centraal start- en finishpunt per toerbeurt in één van de geselecteerde plaatsen een volledig uitgewerkte route van 10, 15, 21, 30 of zelfs 42 kilometer.

Als deelnemer aan een wandeltocht op locatie krijg je een volledig uitgeschreven wandelroute van de afstand van je keuze om de route te kunnen lopen en kun je desgewenst ter ondersteuning onze wandelapp gebruiken.

Uitgewerkte virtuele wandeltochten

AsUgo organiseert met regelmaat uitgewerkte virtuele wandeltochten op meerdere plaatsen door heel Nederland.

Bij een uitgewerkte virtuele wandeltocht kun je vanuit een centraal start- en finishpunten naar keuze een door AsUgo uitgewerkte route van 10, 15 of 21 kilometer lopen.

Als deelnemer aan een virtuele wandeltocht maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route met de afstand van je keuze, volgens het ‘volg de lijn-principe’, live te kunnen volgen terwijl je loopt.

Informatie en aanmelden Lente edities
Informatie en aanmelden Zomer Edities
Informatie en aanmelden Herfst edities
Informatie en aanmelden Winter edities