Wandel met Korting bij AsUgo

AsUgo organiseert 14 keer per jaar Wandeltochten met routes van 10, 15 of 21 kilometer op 14 plaatsen door heel Fryslân.

Bij voorgaande edities zien we veel wandelaars die vaker meedoen*. Dat vinden we natuurlijk heel leuk en gezellig!

Maar…

…om het voor iedereen nog leuker te maken vaker mee te wandelen, bieden we de eerste 50 wandelaars de mogelijkheid zich tegen sterk gereduceerd tarief voor een aantal edities van 2022 naar keuze aan te melden, waarbij het (in prijs) zelfs niet uitmaakt welke afstand je wil lopen!

Dat is wel een heel mooie en makkelijke manier om weer mee te wandelen met AsUgo, toch?!

En de opbrengst van deelname aan de wandeltochten van AsUgo komt ook bij serie deelname onveranderd ten goede aan:

Stichting Spotlights t.b.v. organisatie van gratis toegankelijke evenementen voor kinderen op het gebied van sport en actieve vrijetijdsbesteding.

 Meld je dus snel aan en profiteer!

* heb je je in de afgelopen weken al voor (meerdere) volgende edities aangemeld, dan zorgen we voor verrekening van je inschrijfgeld.
Aanmelden Wandel met Korting

Een Wandeltocht van AsUgo is een leuke en afwisselende tocht met wandelroutes van 10, 15 of 21 kilometer.

Na elke wandeltocht is er nog volop gezelligheid bij de start-/finishlocatie en de mogelijkheid voor alle wandelaars om nog wat na te genieten onder het genot van een drankje en een hapje.

Wil je van de aanbieding profiteren? Meld je dan snel aan via de button Maar wees op tijd, want deze aanbieding geldt voor de eerste 50 wandelaars!

Aanmelden Wandel met Korting
Edities Lente
Edities Zomer
Edities Herfst
Edities Winter