Welkom bij AsUgo; de leukste wandelcommunity van Nederland

AsUgo organiseert 14 keer per jaar wandeltochten met routes van 10, 15, 21 of zelfs 30 kilometer op 14 plaatsen door Fryslân.

De 14 edities bestaan uit 7 wandelweekenden, in per weekend 2 geselecteerde plaatsen, waarbij je kunt kiezen om 1 of 2 dagen mee te doen.

Bij de wandeltochten krijg je een volledig uitgeschreven wandelroute en kun je als je wil de wandelapp van AsUgo gebruiken.

Per wandeldag kunnen er maximaal 150 deelnemers meedoen, dus wees er snel bij!

De opbrengst van deelname aan de wandeltochten van AsUgo komt ten goede aan:

Stichting Spotlights t.b.v. organisatie van gratis toegankelijke evenementen voor kinderen op het gebied van sport en actieve vrijetijdsbesteding.

Edities Winter
Edities Lente
Edities Zomer
Edities Herfst

GPS-Wandeltochten

Naast de 14 wandeltochten in Fryslân organiseert AsUgo 32 keer per jaar gps-wandeltochten met routes van 10, 15 of 21 kilometer op 196 plaatsen door heel Nederland.

De 32 edities bestaan uit 16 wandelweekenden, waarbij op elke weekenddag de keuze voor deelname aan een tocht in één van de 196 plaatsen kan worden gemaakt.

Bij de gps-wandeltochten maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route terwijl je loopt live op je smartphone te kunnen volgen.

Meer Informatie over de GPS Wandeltochten

Lange Afstandswandeltochten

Naast de 14 wandeltochten in Fryslân organiseert AsUgo 4 keer per jaar volledig begeleide lange afstandswandeltochten met routes van 30 en 42 kilometer op 4 plaatsen in de Fryske Marren.

De tochten bestaan in totaal uit 4 wandeldagen, rond het midden van elk seizoen in een per editie geselecteerde plaats.

Bij de lange afstandswandeltochten krijg je een volledig uitgeschreven wandelroute en kun je als je wil de wandelapp van AsUgo gebruiken.

Meer Informatie over de Lange Afstandswandeltochten