Welkom bij AsUgo; de leukste wandelcommunity van Nederland

AsUgo organiseert 14 keer per jaar volledig begeleide wandeltochten met een fotopuzzeltocht van 2,5 km en wandelroutes van 5, 10, 15, 21 of 30 kilometer door een deel van Nederland.

Bij de wandeltochten maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route terwijl je loopt live op je smartphone te kunnen volgen.

Per wandeldag kunnen er maximaal 200 deelnemers meedoen, dus wees er snel bij!

De opbrengst van deelname aan de wandeltochten van AsUgo komt ten goede aan:

Stichting Spotlights t.b.v. organisatie van gratis toegankelijke evenementen voor kinderen op het gebied van sport en actieve vrijetijdsbesteding.

Wandelwaarde wandeltochten

Naast de 14 wandeltochten in een deel van Nederland organiseert AsUgo doorlopend wandelwaarde wandeltochten met routes van 2.5, 5, 10, 15 of 21 kilometer op 196 plaatsen door heel Nederland.

Bij de wandelwaarde wandeltochten maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route terwijl je loopt live op je smartphone te kunnen volgen.

Lange Afstandswandeltochten

Naast de 14 wandeltochten in een deel van Nederland organiseert AsUgo 4 keer per jaar volledig begeleide lange afstandswandeltochten met routes van 10, 15, 21 en 30 kilometer op 4 plaatsen in de Fryske Marren.

Bij de lange afstandswandeltochten maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route terwijl je loopt live op je smartphone te kunnen volgen.