Word jij één van de AsUgo Ambassadeurs!?

Wij kunnen niet op alle plaatsen tegelijk zijn… Hoe graag we ook zouden willen! En daarom zoeken wij AsUgo Ambassadeurs.

Wie is AsUgo?

Voor degenen die dat (nog) niet weten: AsUgo is de leukste Wandelcommunity van Nederland. Dat vinden wij zelf en – gelukkig – ook steeds meer wandelaars bij onze Wandeltochten en op onze Wandelroutes.

Wij organiseren volledig begeleide kleinschalige wandeltochten in 14 plaatsen in Fryslân en een deel van Nederland en bieden wandelroutes in maar liefst 196 plaatsen door heel Nederland.

De organisatie rondom en het begeleiden van de Wandeltochten doen we met ons eigen kleine maar krachtige team, voor de verdere ontwikkeling van de Wandelroutes zoeken we jou, de AsUgo Ambassadeur.

Wat is een AsUgo Ambassadeur?

Als AsUgo Ambassadeur ben je onze contactpersoon voor een door jou gekozen plaats, of als je voldoende zin en tijd hebt meerdere plaatsen in één van onze 14 regio’s. Er zijn in totaal momenteel 196 plaatsen door heel Nederland waar wij wandelroutes van 5, 10, 15, 21 en 30 kilometer bieden en dat aantal breidt zich steeds uit.

Wat doet een AsUgo Ambassadeur?

Wat wij van je vragen is om onze routes periodiek te lopen, na te gaan of de gekozen straatjes en paadjes het hele jaar door toegankelijk zijn, foto’s voor promotie op de routes in alle seizoenen te maken en routesuggesties te doen om onze routes nog leuker en gevarieerder te maken dan ze al zijn. Jij kent je eigen omgeving tenslotte beter dan wij, al sluiten we zeker niet uit dat wij ook jou zullen verrassen…

Wat krijgt een AsUgo Ambassadeur

Je krijgt uiteraard gratis toegang tot al onze wandelroutes door heel Nederland, je krijgt de mogelijkheid in de eigen plaats(en) wandelroutes te promoten en je mag in de eigen plaats(en) wandeltochten organiseren. Voor zowel de promotie van de wandelroutes en de organisatie van de wandeltochten ontvang je een passende vergoeding.

Wil je in aanmerking komen om AsUgo Ambassadeur te worden, neem dan contact op met Marcel Weijers via de button hieronder.

Wil je weten waar we momenteel wandelroutes hebben en waar we op zoek zijn naar Ambassadeurs, klik dan op de button hieronder.

Heb je zelf suggesties voor andere leuke plaatsen, laat het ons dan gerust weten via marcel@asugo.nl.