Welkom bij Wandeluitjes van AsUgo

Met AsUgo kun je het hele jaar meedoen met een Wandeluitje met wandelafstanden van 5, 10 of 15 kilometer in maar liefst 98 plaatsen door heel Nederland.

Bij de wandeluitjes maak je gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route terwijl je loopt real time op je smartphone te kunnen volgen.

En voor en na je wandeling is staat de plaatselijke horeca, het start- en eindpunt van je route, voor je klaar om je te verwennen met de specialiteiten van het huis.

De Wandeluitjes zijn leuke en afwisselende tochten met wandelafstanden van 5, 10 of 15 kilometer én een culinair uitstapje naar plaatselijke horeca.

Voor deelname bestel je vooraf een wandeluitje-tegoed voor gebruik in een plaats op een afstand naar keuze. Ongeacht de afstand die je wil lopen betaal je € 1,- per persoon en € 3,75 voor een routecode. Het aanbod aan eten & drinken kies, bestel en betaal je ter plekke bij het start- en finishpunt van de wandeltocht.

Wandeluitjes vinden elk weekend plaats (m.u.v. juli en augustus) vanuit de deelnemende horecabedrijven. Waar, wanneer en welke afstand je loopt, bepaal je zelf. En je kunt zo vaak meedoen als je wil!

En voor en na je wandeltocht geniet je bij de plaatselijke horeca, als start- en eindpunt van je route, van hun gastvrijheid en heerlijke gerechten en drankjes. En uiteraard biedt ieder horeca-bedrijf iets bijzonders voor deelnemers aan een Wandeluitje!

Zo is deelname aan een Wandeluitje niet alleen actief, gezond en gezellig, maar ook nog eens lekker! Erg lekker zelfs!

Wil je met een Wandeluitje meedoen!?

Klik dan op de button hieronder om een wandeluitje-tegoed te bestellen. Je ontvangt een routecode en verdere instructies voor gebruik vrijwel direct in je mail!